قارچ گانودرما

قارچ گانودرما (ری شی یا جان‌افزا) با نام لاتین Reishi یا Ganoderma نوعی قارچ است که در مناطق گرم و مرطوب آسیا می‌روید.

ادامه مطلب

آنتی‌اکسیدان موجود در قارچ

آنتی‌اکسیدان (به انگلیسی Antioxidant)
آنتی‌اکسیدان‌ها به سلول‌های بدن کمک می‌کنند تا در برابر عوامل استرس‌زایی شامل سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و نیز جلوگیری از مختل شدن دستگاه عصبی شامل پارکینسون و آلزایمر پایداری کنند.

ادامه مطلب

آهن موجود در قارچ

مقدار آهن 1 میلی‌گرم در 100 گرم قارچ تازه است که برخلاف دیگر سبزی‌ها که مقدار جذب آهن آن‌ها در بدن کم است، این مقدار کاملاً قابل‌جذب (بیش از 90 درصد) در بدن شما می باشد.

ادامه مطلب

تقویت سیستم ایمنی بدن با روش‌های طبیعی ازجمله مصرف قارچ خوراکی بهترین راه برای رسیدن به‌سلامتی است

14 اسفند 1398 توسط در تحقیقات و توسعه (R&D)

وظیفه سیستم ایمنی، دفاع از بدن در برابر میکروب ها، باکتری ها، ویروس ها و عفونت های ناشی از آنها است.قرار گرفتن قارچ در سبد غذایی به صورت روزانه، در پیشگیری و حتی کمک به بهبود برخی بیماری ها، تاثیر فراوانی دارد. قارچ‌ها در انواع مختلف برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید هستند.

ادامه مطلب

سلامتی و نشاط با قارچ!

25 اسفند 1398 توسط در تحقیقات و توسعه (R&D)

در دنیا بیش از 90 نوع قارچ خوراکی در حال تولید است. سه نوع رایج قارچ عبارت‌اند از: قارچ دکمه‌ای، صدفی و شیتاکه. اما قارچ دکمه‌ای بیشترین میزان تولید و مصرف را در دنیا به خود اختصاص داده است. در این مطلب سعی داریم فواید مصرف قارچ دکمه‌ای را برای داشتن بدنی سالم، توضیح دهیم.
بر اساس نتایج به‌دست‌آمده توسط محققان دانشگاه مینه سوتا آمریکا، قارچ می‌تواند در بعضی از وعده‌های غذایی جایگزین گوشت شود. پروتئین قارچ با پروتئین موجود در گوشت قرمز برابری می‌کند.

ادامه مطلب